Cele mai bune laptopuri de 17 inci pentru 2021

Laptop

Unele persoane prefera un laptop mai mare, de 15 sau 17 inci, tocmai pentru ca un ecran mai mare poate sa creasca productivitatea. Doar ca unele laptopuri de 17 inci sunt mai scumpe si trebuie retinut, faptul ca ele nu sunt destinate transportarii din cauza dimensiunilor mari si a greutatii. Cu toate acestea, exista o serie de modele de laptopuri de 17 inci, de aceea este posibil sa iti fie mai dificil sa alegi modelul potrivit pentru tine. Dar, pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune laptopuri de 17 inci, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Gigabyte Aorus 17X este un model ce are performante foarte bune, fiind dotat cu procesoare Intel Core i7 de a 10-a generatie, iar grafica este gestionata de Nvidia GeForce GTX 16. Ecranul este de 17 inci, are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Memoria RAM este de pana la 64 GB si un spatiu de stocare de pana la 1 TB. Tastatura este foarte buna, este mecanica si este usor de utilizat.

Alienware Area-51m este un laptop care este potrivit si pentru jocuri, fiind dotat cu Intel Core i9, grafica este gestionata de Nvidia GeForce RTX 2080, ceea ce ajuta la performante foarte bune, foarte puternice. Ecranul de 17 inci este Full HD, are o rata de actualizare de 144 Hz si are G-Sync. Este un laptop mai zgomotos si se incalzeste destul de repede.

Gigabyte Aorus 17G  costa 2,499 de dolari, ofera performante excelente, avand componente foarte bune atat in interior, cat si in exterior, fiind realizat din materiale premium. Ecranul are o rata de actualizare de 240 Hz si o rezolutie de 1080 pixeli.

Razer Blade Pro 17 (2020) costa 2,729 de dolari, este un laptop foarte bun de jocuri, fiind dotat cu procesoare Intel Core i7, iar de grafica se ocupa Nvidia GeForce RTX 2070. Este potrivit pentru jocuri, editare foto si video si alte sarcini mai dificile. Are foarte multe porturi, ceea ce reprezinta un avantaj. Ecranul este Full HD si are o rata de actualizare de 300 Hz. 

Dell XPS 17 (2020) costa 1,349 de dolari si este un laptop foarte subtire si destul de usor, avand in vedere ca are un ecran de 17 inci. Are performante de top si se mandreste cu o lunga durata de viata a bateriei. Are un design elegant, doar ca nu are mai multe porturi.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop mare, de 17 inci, pentru ca vrei sa ai o productivitate mai mare, acestea sunt unele dintre cele mai bune laptopuri pe care le poti gasi pe piata. Mai intai trebui sa stabilesti specificatiile sau functii pe care vrei ca laptopul sa le aiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *