Cele mai bune soundbar-uri

Boxe

Atunci cand iti cumperi un telefon, chiar daca incerci sa imbini calitatea foarte buna a imaginii cu sunetul impresionant, este posibil sa realizezi ca nu se prea poate. De aceea, daca alegi o calitate foarte buna a imaginii, calitatea sunetului nu va fi pe masura. In acest caz, un soundbar iti poate sari in ajutor. Pe piata se gasesc o multime de modele de soundbar si daca iti este dificil sa te decizi asupra unui singur model, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos.

Sonos Beam costa 379 de lire sterline, are 65 cm latime, este dotat cu Alexa si va fi in curand dotat si cu Google Assistant. Sunetul este foarte bun, detaliat, in ciuda dimensiunilor sale si este potrivit atat pentru muzica, dar si pentru filme si reuseste sa echilibreze detaliile cu dinamism. Exista si un mode de noapte pentru a reduce sunetul. Are suport Dolby Atmos sau DTS:X. 

Yamaha YAS-207 costa 299 de lire sterline si pretul este destul de mare, avand in vedere ca nu este cel mai luxos soundbar. Dar, are DTS Virtual:X, ceea ce presupune ca este capabil sa ofere un sunet foarte bun surround. Scenele de actiune sunt mult mai placute cu subwooferul sau. 

Sony HT-ZF9 costa 499 de lire sterline, are audio multi-canal, se mai pot adauga difuzoare de spate pentru a crea un sistem cu 5.1 canale. Are Dolby Atmos si DTS:X ce ofera un sunet surround foarte bun. Are suport audio de inalta calitate, HDMI, Spotify, Chromecast si este dotat cu Google Assistant.

Sonos Arc costa 799 de lire sterline ofera un sunet foarte bun, detaliat, avand 11 drivere. Cantitatea de detalii pe care o emite este mai mult decat suficienta, efectele sonore devin foarte convingatoare. 

Samsung Q950T costa 1.599 de lire sterline, este un pret foarte mare, dar este o metoda eficienta daca vrei sa beneficiezi de Dolby Atmos fara sa ai alte boxe in casa. Are in spate alte boxe fara fir. Subwooferul este destul de puternic si impreuna cu celelalte boxe creeaza un sunet surround de minune. Daca nu dispui de un spatiu suficient de mare, nu este recomandat acest soundbar.

Bluesound Pulse Soundbar 2i costa 799 de lire sterline, are un design elegant, calitatea constructiei este foarte buna, iar sunetul pe care il ofera este detaliat si convingator. Din pacate, nu are conectivitate HDMI, deci daca vrei sa conectezi alt dispozitiv la acest soundbar trebuie sa o faci din aplicatie. 

Acestea fiind spuse, daca ai un televizor cu o calitate a imaginii foarte buna, iti mai trebuie un soundbar pentru a crea echipa perfecta. Daca nu sti care sunt cele mai bune soundbar-uri, cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune, doar ca unele sunt foarte scumpe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *