Galaxy Buds Live vs AirPods Pro

Telefoane

Samsung si Apple sunt unele dintre cele mai bune companii de dispozitive si desi nu au la fel de bune modele de casti precum Bose, Sony sau Sennheiser, modelele pe care le au sunt foarte bune. Chiar daca AirPods Pro au fost lansate cu ceva timp in urma, sunt in continuare foarte bune. Samsung a lansat anul acesta o alta pereche de casti wireless, Galaxy Buds Live ce au un design foarte atractiv si special. Daca vrei sa afli cum se compara cele 2 perechi de casti wireless, ramai cu ochii pe comparatia de mai jos.

AirPods Pro costa 249 de dolari, au calitatea sunetului foarte buna, sunetul este echilibrat, functia de anulare a zgomotului este foarte eficienta si are si un mod de transparenta ce iti permite sa auzi ce se intampla in jurul tau. 

Samsung Galaxy Buds Live costa 140 de dolari si au un design in forma de bob de fasole si datorita acestei forme stau mai bine in ureche. Calitatea sunetului este foarte buna, dar daca se lasa in setarile implicite, dar daca doresti sa le schimbi, o poti face din aplicatia Galaxy Wearable.

Basul este mai puternic la Buds Live, iar AirPods Pro are un sunet mai neutru, basul nu este asa puternic. AirPods Pro au un design care permite ca functia de anulare a zgomotului a fie mult mai eficienta. Buds Live nu formeaza acelasi sigiliu si anularea zgomotului nu va fi la fel de eficienta. In calitatea apelurilor, Buds Live nu permite atat de mult zgomot pe fundal ca si AirPods Pro. 

Datorita designului, Buds Live se vor potrivit mai multor tipuri de urechi, au controale tactile. AirPods Pro pune la dispozitie 3 dimensiuni diferite de varfuri pentru a o alege pe cea mai potrivita. Ele au tendinta de a iesi din ureche la miscari mai bruste, iar Buds Live au ramas in urechi chiar si la antrenamente.

AirPods Pro au o rezistenta la apa si la transpiratie de IPX4, spre deosebire de Buds Live care au IPX2, avand o rezistenta mai mica. Castile de la Apple sunt dotate cu Siri, iar cele de la Samsung cu Bixby. 

Cand vine vorba de durata de viata a bateriei, AirPods Pro rezista pana la 4,5 ore cu functia de anulare a zgomotului activata, iar carcasa mai ofera inca 24 de ore. Buds Live rezista pana la 5 ore si 10 minute cu functia activata si carcasa ofera pana la 29 de ore.

Acestea fiind spuse, pereche de casti wireless mai potrivita pentru tine depinde de ce utilizator esti, IOS sau Android, Siri sau Bixby. Daca vrei ca functia de anulare a zgomotului sa fie mai eficienta si sunetul sa fie mai echilibrat, alege AirPods Pro, dar daca vrei o calitate mai buna in timpul apelurilor si un design atractiv, alege Galaxy Buds Live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *