Setari eficiente Alexa

Boxe

Daca tocmai ti-ai cumparat un Amazon Echo sau ai deja unul, poate ca stii ca il poti seta sa rezolve activitatile pe care tu le vrei, sa redea muzica, sa se conecteze si la alte dispozitive inteligente din casa si multe altele. Dar, exista cateva modificari foarte eficiente referitoare la setarile de confidentialitate, stergerea automata a inregistrarilor si dezactivarea setarii prin care Amazon poate sa asculte inregistrarile. Daca vrei sa afli cum sa folosesti aceste setari, urmaresti randurile de mai jos. 

Prima setare foarte importanta atunci cand ai un difuzor inteligent este confidentialitate. Este posibil sa ii spui Alexei ca pana la sfarsitul anului sa stearga tot ceea ce ai vorbit cu ea. Se pot sterge automat inregistrarile daca intri in aplicatia Alexa- Mai multe- Setari- Confidentialitate Alexa- Gestioneaza datele Alexa si activeaza comutatorul Sterge automat inregistrarile. Poti sa setezi ca Amazon sa nu iti mai foloseasca inregistrarile vocale in scopul cercetarii de la Setari- Confidentialitate Alexa- Gestioneaza datele Alexa si opreste butonul pentru utilizarea inregistrarilor vocale. 

Atunci cand ii spui Alexei sa faca ceva, ea va repeta ceea ce ai spus si va executa comanda, dar daca doresti ca ea sa nu mai repete ceea ce i-ai spus sa faca poti sa dezactivezi aceasta functie de la Setari- Preferinte Alexa- Raspunsuri vocale si activeaza comutatorul pentru modul scurt. 

Amazon Echo se configureaza cu Amazon Music, pentru ca este implicit, dar se poate sa setezi si altceva, precum Spotify sau Apple Music. Trebuie sa intri la Setari- Muzica si podcasturi si sa de conectezi la un serviciu. Apoi, apasa pe Servicii prestabilite si comuta serviciul de muzica preferat. 

Este posibil ca la televizor sa se spuna „Alexa”, iar ea se va declansa. Dar, cuvantul de declansare se poate schimba. Poti sa ii spui ei sa schimbe cuvantul sau poti sa intri in aplicatie la Setari- Dispozitiv, atinge dispozitivul dorit- Wake Word si alege un alt cuvant de declansare, doar ca nu poti sa ii spui cum vrei tu, ci va trebui sa alegi din acea lista.

Alexa poate sa cumpere produsele de care ai nevoie. Trebuie sa intri la Setari- Cont- Achizitii vocale si activeaza aceasta functie. Dupa aceea, trebuie sa alegi un cuvant pentru a putea sa iti comande doar tie produse. Acolo va aparea Confirmare cumparere- Activare- Profil vocal/ Cod vocal. 

Daca mai multe persoane folosesc acelasi dispozitiv, trebui sa il configurezi pentru a recunoaste mai multe voci. Trebuie sa accesezi Setari- Cont- Voci recunoscute- Creaza un profil vocal si urmeaza pasii de configurare. 

Acestea fiind spuse, daca si tu ai un difuzor inteligent si nu stiai ca poti sa faci aceste setari care sunt foarte eficiente, poti sa le incerci  si nu vei regreta pentru ca sunt foarte utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *