Cele mai bune telefoane preplatite din 2020

Telefoane

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon, de cele mai multe ori te gandesti fie la un Samsung, fie la un Iphone. Dar in principiu se cauta telefoane, cu o durata mare de viata a bateriei, cu multe functii avansate, dar si la un pret destul de bun. Totusi, unele se pot cumpara la sume destul de bune de bani cu un contract, unde beneficiezi de telefon si de date nelimitate sau alte planuri de servicii, de mesaje text si apeluri. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune telefoane preplatite din acest an, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Iphone 11 are un pret care incepe de la 699 de dolari si este unul dintre cele mai bune telefoane mijlocii de la Apple. Camerele sale au modul de noapte, o camera cu unghi ultra-larg si multe alte functii avansate, iar videoclipurile sunt foarte bune. 

Samsung Galaxy Note 10 plus este cel mai bune telefon premium pentru un pret mai accesibil. El se poate gasi si la un pret de 667 de dolari. Are o serie de functii bune si avansate, are un ecran de 6,8 inci, o baterie mare care este capabila sa reziste pe tot parcursul zilei, iar functiile camerei sunt foarte bune si realizeaza poze excelente. Este un telefon premium. 

OnePlus 7T este cel mai ieftin telefon Android bun din 2020. Se gaseste la un pret de 599 de dolari, din pacate nu are functia de incarcare wireless si nu are nici mufa pentru casti, dar totusi, are un pret accesibil, fiind unul dintre primele telefoane care are Android 10. Are 3 camere de spate, un procesor rapid si puternic si o rata de actualizare de 90 Hz. Este deblocat pe T-Mobile. 

Samsung Galaxy S10E este un telefon mic, dar bun, se gaseste la un pret de 499 de dolari si isi merita fiecare ban. Este dotat cu un procesor Snapdragon 855 care este foarte rapid, are o durata lunga de viata a bateriei si functia de incarcare wireless. 

Google Pixel 3A costa 377 de dolari, nu este rezistent la apa si nu are nici incarcare wireless, iar spatiul de stocare este de 64 GB. Dar are mufa pentru casti si modul de noapte, care se descurca foarte bine in conditii slabe de iluminare. 

Motorola Moto G7 este unul dintre cele mai accesibile telefoane. Se poate gasi chiar si la un pret de 169 de dolari, nu realizeaza poze atat de bune, are 2 camere de spate, o baterie care rezista destul de mult si un design placut.

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un telefon accesibil si vrei sa il cumperi preplatiti, adica sa beneficiezi si de date, mesaje si apeluri, acestea sunt unele dintre cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *