Cele mai bune ventilatoare in 2020

Diverse

Chiar daca vara este pe sfarsite, caldura inca este prezenta si daca vara nu ai apucat sa iti cumperi un ventilator bun si ai indurat acea caldura torida in casa sau la birou, ar fi timpul ca anul viitor sa nu mai faci la fel si sa iti cumperi de pe acum un ventilator foarte bun. Ventilatoarele de tip turn sunt foarte bune, racoresc camera imediat si nu au nevoie de spatiu prea mai sau prea multa energie. Multe dintre ele au si caracteristici foarte bune. Pentru a afla care sunt cele mai bune ventilatoare de tip turn, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Better Homes and Gardens 5-Speed Tower Fan costa 43 de dolari, are 3 setari de viteza, 2 moduri suplimentare pentru o briza naturala. Atunci cand ventilatorul nu este folosit, telecomanda se poate pune pe suportul magnetic din partea de sus a ventilatorului. Intr-o zi foarte calduroasa, acest ventilator este capabil sa raceasca o camera medie intr-un timp foarte scurt si nu este zgomotos ca alte modele. Garantia dureaza doar 1 an. Deci, nu trebuie sa cheltuiesti foarte mult pentru a-ti cumpara un ventilator foarte bun. 

Honeywell QuietSet HYF290B Whole Room Tower Fan costa 75 de dolari, este destul de zgomotos, deci este de preferat sa il opresti cand dormi. Totusi, are si o setare silentioasa, doar ca tot scoate un zgomot. Atunci cand se doreste racirea camerei intr-un timp scurt, trebuie sa se seteze viteza maxima care va face un zgomot destul de mare. In spate are un suport pentru baterii, iar sus se afla comenzile si un LED care se poate personaliza. 

TaoTronics TT-F001 Oscillating Tower Fan costa 80 de dolari, nu este chiar ieftin, dar are multe caracteristici si un sistem de racire foarte bun. Atunci cand se seteaza la a doua viteza de racire, zgomotul va fi mai mare. Printre functii se incadreaza citirea temperaturii ambiante, iar in functie de temperatura, ventilatorul se poate seta pe modul automat, ceea ce inseamna ca se va opri de fiecare data cand se va atinge o anumita temperatura. 

Dyson Pure Cool TP04 Air Purifying Tower Fan costa 550 de dolari, dar este cel mai bun ventilator, doar ca este foarte scump. Are filtre de aer HEPA de carbune activ care ii permite sa purifice aerul, sa indeparteze praful. Are 10 setari de viteza, iar cele mici sunt foarte silentioase. Are un ecran LCD care arata calitatea aerului si se poate seta sa arate si temperatura camerei sau umiditatea. 

Acestea fiind spuse, daca pana acum nu ti-ai cumparat un ventilator si a trebuit sa suporti caldurile verii, este timpul sa o faci pentru a fi pregatit pentru anul urmator si se gasesc si ventilatoare ieftine si bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *