4 modele de casti wireless sub 40 de dolari

Casti

Castile wireless sunt din ce in ce mai cautate, pentru ca cele cu fir sunt mai demodate si mai incomode, din cauza firului. Dar de multe ori cand cauti casti wireless, posibil sa fii gasit modele foarte scumpe. Dar daca nu ai un buget prea mare, sunt si cateva modele mai ieftine, chiar sub 40 de dolari, doar ca nu toate modelele ieftine sunt si bune. In orice caz, casti wireless asa ieftine nu se prea pot compara cu cele mai scumpe, precum AirPods Pro sau Samsung Buds. Pentru a afla care sunt cele mai bune casti wireless, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Tranya Rimor s-au gasit la un pret de 50 de dolari, dar a mai scazut si acum se afla la 20 de dolari si daca mai aplici si un cupon de 10 dolari (doar la culoarea Deep Bass), vei putea sa cumperi aceasta pereche de casti doar cu 10 dolari. Calitatea sunetului este buna, sunt rezistente la apa si la transpiratie, carcasa este suficient de compacta si se incarca prin USB-C. Castile au o durata de viata a bateriei de 5 ore, iar carcasa poate oferi 3 incarcari complete.Mai este un model, Tranya T3 care are o durata mai buna de viata a bateriei, dar Rimor are un bas mai bun. 

Tribit Flybuds 3 nu are o calitate atat de buna a sunetului, dar basul este bun, au aproximativ aceeasi dimensiuni ca Samsung Galaxy Buds Plus, sunt rezistente la apa si bateria poate rezista pana la 5 ore. Carcasa are o baterie e 2.600 mAh si poate sa incarce castile de 20 de ori si mai poate incarca si telefonul. Din cauza bateriei mari, carcasa este mai voluminoasa. Castile au controale tactile si functioneaza bine si la apeluri. Ele costa 30 de dolari. 

Enacfire E60 are incarcare wireless si prin USB-C, este complet impermeabil. Sunetul este bun, basul este clar si functioneaza bine si la apeluri si are functia de reducere a zgomotului. Pe Amazon costa 50 de dolari, dar cu un cupon de 30% ajunge la 35 de dolari.

Earfun Free are Bluetooth 5.0, USB-C, incarcare wireless si este complet impermeabil. Sunetul este destul de bun, basul este clar, detaliile audio sunt surprinse si castile sunt potrivite si pentru apeluri. Durata de viata a bateriei este de 6 ore la o utilizare moderata, iar carcasa ofera 4 incarcari. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti wireles,, dar bugetul tau nu estet atat de mare, trebuie sa stii ca se gasesc si modele mai ieftine, dar trebuie sa ai mare grija, pentru ca nu toate sunt bune. Modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune casti wireless sub 40 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *