Spotify VS Apple Music

Aplicatii

Apple Music si Stofity sunt doua dintre cele mai bune aplicatii pentru muzica. Cele doua au preturi similare ale abonamentelor pe luna, 9,99 dolari, asa ca este o alegere mai dificila. Daca vrei sa afli care este cel mai bun pentru Iphone sau Android, care este cel mai bun care te ajuta sa gasesti melodiile noi si multe alte lucruri. Daca vrei sa afli raspunsul la acest intreabri, urmareste randurile de mai jos in care le voi descrie pe fiecare. 

Spotify este o alegere foarte buna daca vrei sa asculti melodii fara sa platesti, pentru ca are si un nivel gratuit, care are reclame. Poti sa utilizezi aplicatia pe diferite dispozitive, boxe inteligente, console de jocuri. Are si niveluri care trebuiesc platite, acelea nu au deloc reclame, sunt oferte de podcast, unele exclusiviste. 

Apple Music are un avantaj pe care Spotify nu il are, ci anume de a combina melodiile pe care deja le ai in telefon. Cu Siri, careia ii poti da comenzi vocale, redarea melodiilor sau a playlisturilor este mai simpla. La fel ca Spotify, Apple Music are si playlisturi in care sunt melodiile pe care le asculti cel mai des, dar poti asculta si posturi de radio. 

Ambele servicii ofera 3 luni de gratuitate pentru a le incerca, iar in mod normal un abonament costa 9, 99 dolari pe luna. Pentru studenti abonamentul este mai ieftin si costa 4,99 de dolari, iar pentru familii costa 14,99 dolari. Cu versiunea premium poti sa asculti melodiile si offline, poti sa le transmiti prin orice mijloc. Daca esti student si ai abonament la versiunea premium, ai acces si la Hulu si Showtime. Spotify este singurul care are versiunea gratuita cu reclame, asa ca daca nu vrei sa platesti poti sa folosesti in continuare Spotify. 

Spotify are un catalog de 50 de milioane de melodii, iar Apple Music are peste 60 de milioane. Apple Music ofera si exclusivitati pentru anumite videoclipuri. Daca activezi iCloud Music Library poti sa asculti biblioteca personala de melodii pe toate dispozitivele prin aplicatie si poti stoca pana la 100.000 de melodii. Spotify iti permite sa asculti muzica de pe dispozitivul tau in aplicatie, dar doar pentru fisierle locale, adica nu sunt stocate in cloud. Spotify este singurul serviciu care ofera podcast-uri. 

Asa ca, daca doresti un serviciu gratuit, trebuie sa alegi Spotify. Daca ai dispozitive Apple, ar trebui sa optezi pentru Apple Music. Daca vrei contol vocal, tot Apple Music trebuie sa alegi. Daca vrei sa se poata folosi de pe mai multe dispozitive, alege Spotify. Apple Music ofera mai mare flexibilitate prin amestecarea melodiilor din playlistul tau si din aplicatie, dar Spotify descopera mai bine listele de redare si are recomandari personalizate. Decizia trebuie sa o iei in functie de ce preferinte ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *