Autobronzantele si bronzerele cele mai bune din 2020

Cosmetice

Desi in acest an vacantele sunt puse sub semnul intrebarii, inca visam sa stam pe plaja si sa avem un bronz cat mai perfect. Daca esti si tu o persoana care este foarte predispusa sa arsurile solare si care nu se poate bronza asa cum si-ar dori, pentru ca trebuie sa foloseasca diferite creme de protectie, cred ca te-ar interesa sa citesti randurile de mai jos in care voi descrie care sunt cele mai bune autobronzate. 

Diferenta dintre autobronzant si bronzer este faptul ca autobronzantul contine un aditiv de culoare, pentru a-ti face pielea sa fie mai inchisa la culoare, iar ea va rezista aproximativ o saptamana. Bronzerul este un produs care nu te bronzeaza, ci ofera stralucire bronzului, iar culoare este temporara, pentru ca se poate indeparta prin spalare.

St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse este un autobronzant foarte bun, iar daca ai omis cateva locuri in care nu ai aplicat produsul nu vei obtine niste pete albe enervante. Acesta se gasesc la Sephora si costa 44 de dolari. Este o spuma care se usuca foarte repede si are o culoare maro, nu portocalie. Se poate aplica seara si sa se indeparteze prin spalare dimineata. Este recomandat sa se aplice cu un burete, ca daca aplici cu mainile ele vor avea o culoare mai inchisa decat restul corpului.

Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self Tan Serum ofera atat o culoare mai inchisa pielii, dar si protectie in acelasi timp si costa 49 de dolari. Ofera o stralucire si un aspect natural si datorita SPF-ului se poate utiliza chiar inainte sa iesi afara. Culoare este subtila asa ca se poate folosi chiar si in fiecare zi pana cand obti rezultatul dorit. Culoare va fi mai pigmentata cu cat vei folosi mai multe picaturi la o aplicare. 

Supergoop Super Glow Sunless Tan SPF 40 este similar cu o lotiune si se aplica foarte usor. Se poate folosi atat pe fata, cat si pe corp si costa 38 de dolari. Spray-ul este hidratant, dar nu este un bronzer. 

Drunk Elephant D Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops este mai mult decat un bronzer, contine uleiuri hidratante si antioxidanti protectori si costa 36 de dolari. Culoare se duce la spalare dar arata bine daca este combinat cu un fond de ten, pentru a oferi o stralucire.

Isle of Paradise Self-Tanning Water vin in 3 variante diferite care corecteaza culoara si costa 28 de dolari. Daca te-ai inrosit de la soare, poti folosi apa verde, cea de piersica ajuta la stralucirea pielii si cea violet la reducerea culorii portocalii de pe piele.

Prin urmare, daca nici tu nu obti un bronz asa cum ti-ar placea, poti sa optezi pentru autobronzantele si bronzerele de mai sus pentru a avea un aspect dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *