5 trucuri muzicale pentru Amazon Echo

Boxe

Daca nu ai inca o boxa inteligenta in casa ta, poate ca fi timpul sa iti cumperi una pentru ca are atat de multe avantaje. Chiar daca este o boxa, este una inteligenta care poate face mult mai multe lucruri in afara de a reda muzica, poate sa iti spuna cum este vremea afara pentru a sti cum sa te imbraci inainte sa pleci la serviciu, poate sa iti spuna sitirile, sa te trezeasca de dimineata si multe altele. Dar sunt cateva trucuri pe care poate nu le sti despre redarea melodiilor si de aceea le voi prezenta in randurile ce vor urma. 

Alexei poti sa ii spui sa te anunte cum se numeste o melodie inainte de a incepe sa o redea. Poti sa ii spui sa redea melodiile tale preferate sau un alt tip de melodii in functie de activitatea pe care o faci la momentul respectiv. 

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa auzi o melodie si sa iti placa foarte mult, dar nu sti cum se numeste si nu ai avut cum sa afli. De aceea ii poti spune Alexei ca inainte de fiecare redarea a unei melodii sa iti spuna cum sa numeste piesa. Exista o functie numita Song ID care trebuie activata pentru ca Alexa sa spuna numele piese si artistul. Trebuie doar sa spui “Alexa, porneste Song ID” pentru a activa functia. 

Poti acum sa iti faci diminetile mai interesante, pentru a nu fi prost dispus atunci cand auzi alarma dis de dimineata. Poti sa iti setezi alarmele in functie de titlul melodiei, lirica, dispozitie sau playlist. Pentru ca esti abonat la Amazon Music poti sa ii spui Alexei sa seteze o anumita melodie pe post de alarma doar cantand cateva versuri din melodie sau sa ii spui titlul. Tot ce trebuie sa faci este sa spui “Alexa, seteaza alarma la ora 6 a.m. cu melodia We Are The Champions” sau “Alexa, trezeste-ma la ora 6 a.m. cu o melodie relaxanta”. 

Daca nu sti ce melodii sa asculti ii poti spune Alexei sa caute un playlist, iar ea te va intreba gen, starea de spirit, tempo, iar in functie de melodia pe care o reda ii poti spune “Alexa, nu imi place melodia asta” sau “Alexa, imi place melodia asta”, pentru a intelege preferintele tale.

Daca esti abonat la Amazon Music Unlimited, poti sa ii spui Alexei sa redea melodia zilei, iar dupa incheierea redarii vei primi sugetii cu ce sa asculti in continuare.

In functie de activitatea pe care o desfasori, cum ar fi meditezi, faci antrenamente, mananci, ii poti spune Alexei ce fel de playlist vrei, “Alexa, pune muzica linistita pentru somn”, “Alexa, pune muzica pop pentru alergare”. 

Asadar, daca nu ai o boxa inteligenta, poate ar fi cazul sa iti cumperi una, mai ales ca are atatea avantaje si in privinta functiilor legate de muzica, dar altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *