Cateva cuvinte despre scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent

Diverse

O sa incep prin a spune ca e ireal ceea ce se intampla in acest moment in showbiz-ul romanesc. Sau, ma rog, ireal e putin spus. Stiu, faptul ca marele trapper abi are un talent pentru a intra in tot felul de scandaluri e un lucru cunoscut. Cu Mihai Bendeac, Nicole Cherry, Dorian Popa sau Andrei Selaru, desi nici unul dintre acestia nu i-au dat importanta pe care i-a dat-o Alex Velea. Dar o sa vorbim si despre asta. Anul trecut a fost, sau ma rog, finalul de an a fost marcat de scandalul dintre 5Gang si Exploit, care a parasit formatia prin septembrie, la putin timp dupa ce a lansat piesa “Leila”. Scandal in care, evident, a trebuit sa intervina si abi, care mai atacase in repetate randuri pe cei de la One Direction Romania, si a iesit un diss pentru Selaru, cu 7 milioane de vizualizari in momentul de fata.

A fost pentru prima oara cand Selly i-a dat un raspuns lui abi dupa un an de zile in care trapperul a lansat diverse atacuri la adresa lui si a 5Gang, iar cel mai popular vlogger din Romania l-a ignorat. Videoclipul de raspuns are 2 milioane de vizualizari in acest moment.

Greu de crezut ca Alex Velea, un om cu state vechi in industria muzicala, ar putea sa-l ia mai in serios decat l-a luat Selaru, dar in fine. Pentru putin context, totul ar fi inceput la mall, la lansarea filmului 5Gang, atunci cand Velea i-ar fi transmis lui abi ca a auzit ca a vorbit urat despre el si ca l-ar fi invatat o lectie, dar era prea multa lume in jur. Cearta s-a mutat pe Instagram, unde abi a postat cateva story-uri despre ce s-a intamplat si l-a luat la misto pe solistul de la Golden Boy Society. Velea i-a raspuns si el prin story-uri, folosind un limbaj licentios. Si s-a ajuns la lucruri personale, despre familie, amenintari, demonstratii de putere. Practic, Velea l-a luat cel mai in serios dintre toti cei care au avut beef cu auto-proclamatul rege al Romaniei. Totul a culminat cu un clip pe YouTube in care a vorbit despre acest ce l-a deranjat cel mai mult.

Un clip cu muzica trista pe fundal, in care vorbeste la modul extrem de emotional, ca pe el l-a deranjat ce a spus abi in urma cu un an despre un artist care la 30 de ani se crede trapper (abi sustine ca nu ar fi fost vorba despre Velea, ca oricum nu a dat nume si chestii de genul). Si-a cerut scuze pentru limbajul licentios, l-a acuzat pe abi de clout chasing (cand el de fapt a intretinut acest scandal pe tot parcursul lui). 

Concluzia cu care inchei acest articol este ca nici una dintre partile implicate in acest scandal nu ar fi pus paie pe foc daca acest scandal nu ar fi generat bani si clout. Velea intrase de ceva vreme intr-un con de umbra, iar cifrele lui abi in comparatie cu cele ale 5Gang au inceput sa scada de la tot fiasco-ul cu piesa “Scuze”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *