DeepNude, aplicatia care dezbraca femei in mod virtual

Dark Web

Deepfake este ultima moda atunci cand vine vorba de domeniul tech. Au aparut videoclipuri deepfake cu o gazda Podcast vorbind despre echipele de fotbal ale cimpanzeilor, cu Zuckerberg vorbind despre cum a reusit sa controleze toata p[laneta prin intermediul datelor utilizatorilor, cu Nancy Pelosi aka speakerul de la Camera Reprezentantilor din SUA cum tinea un discurs in care parea beata sau cu Jon Snow si distributia Game of Thrones cerandu-si scuze pentru cat de prost a fost sezonul 8 si punand scenariul in flacari. Inteligenta artificiala poate fii folosita in mai multe metode interesante, pentru amuzament. Insa, exista o categorie de perversi obsedati pe internet, care nu se satura niciodata de lucrul manual, insa se satura destul de repede de ceea ce ofera anumite site-uri pentru adulti. De aceea, acum poti sa pui poza unei fete intr-o aplicatie, iar aplicatia ti-o va dezbraca virtual. Desigur, risti sa fii ultimul tip de gunoi uman daca o folosesti, dar la urma urmei se merita, nu? Ce conteaza integritatea cand poti sa iei o poza cu o prietena sau colega de scoala / liceu / facultate / munca si s-o vezi goala fara sa-i ceri nuduri? 

Si acum vin cu cel mai bun lucru despre aceasta aplicatie‚Ķ teapa, fraiere! Nu mai e disponibila. Pana sa fie oprita, totusi, aplicatia putea fii descarcata gratis, insa trebuia sa platesti sa vezi o poza fara watermark. Si culmea, tocmai watermarkul iti arata ca poza era falsa. Sa nu iti inchipui ca ai fii putut sa vezi o femeie goala cu intreg corpul sau, detaliu cu detaliu. Pentru ca aplicatia functioneaza exact ca majoritatea nudurilor deepfake.  Cand vezi poze cu actrita sau artista muzicala preferata goala, stii deja ca majoritatea acestora sunt fake-uri. Exact asa si cu aceasta aplicatie. Practic, daca luai corpul unei t**fe goale de pe RedTube si il atasai la fata unei fete in Photoshop, ai fii obtinut cam acelasi rezultat. Doar ca ambele sunt niste metode jenante. Daca vrei sa vezi o femeie goala, ai putea foarte bine sa incerci sa-ti faci o prietena si sa ajungi la stadiul in care sa aveti o viata sexuala activa, nu? A, stai, am uitat ca este un pas mult prea complicat, si ca poate nu te-ar baga nimeni in seama. 

A, si inca un detaliu interesant, aplicatia dezbraca doar femei. No, bravo! Sustineam de mult faptul ca societatea (excluzand-o pe cea romaneasca) nu a evoluat destul de mult si asta nu face decat sa demonstreze ceea ce spun. Adica, in ce societate in 2019 ar mai trebui misoginismul sa fie considerat o calitate? Desi traim intr-o era in care barbatii devin femei, si femeile devin barbati. Prevad dezastru, o sa il urmaresc de la balcon cu o punga de popcorn si o sticla de cidru. 

Creatorul aplicatiei, care isi spune Alberto, a zis ca motivul din spatele deciziei este ca e mult mai simplu sa gasesti imagini online cu femei dezbracate decat cu barbati. Da, coaie, asta e un pretext pentru ca aveai tu niste colege pe care voiai sa le vezi goale si voiai sa faci si bani din asta, nu te mai ascunde dupa degete. Si aplicatia poate fii folosita si pentru revenge porn. Bravo, ba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *