Motorola Moto Z4. Au aparut primele imagini

Telefoane

In februarie, Motorola a lansat noua serie Moto G7, iar acum este timpul pentru ca companie sa puna la vanzare si urmatoarele modele ale seriei Z. Evan Blass, un leaker celebru pentru  publicarea imaginilor cu telefoane ce urmeaza a fii lansate, a postat pe Twitter imagini cu Moto Z4, urmatorul model care urmeaza a fi lansat de catre cei de la Motorola si se pare ca nu va fi cu mult diferit in comparatie cu versiunile anterioare. Astfel, Moto Z4 este un telefon subtire, cu colturile rotunjite, iar pe spate avem acel conector magnetic pentru accesoriile modulare specifice acestei serii de telefoane. De asemenea, tot pe spate avem același modul de camera rotund, iesit putin in relief, ce a devenit caracteristic pentru orice smartphone lansat recent de catre cei de la Motorola. Pe partea din fata, telefonul prezinta un ecran intins aproape pana la margini, crestat in partea de sus, sub forma de picatura, in dreptul camerei foto. Moto Z4 ar avea un jack audio de 3.5 mm, dar si un senzor de amprenta incorporat in ecran. Pana acum, nu se vad cine stie ce imbunatatiri in comparatie cu modelul Z3. Cel putin daca te gandesti din punct de vedere al design-ului; voi include in urmatoarea sectiune si zvonurile in legatura cu specificatiile.

Camera de pe Moto Z4 promite fotografii de calitate

Moto Z4 urmeaza sa aiba o camera pe spate de 48 megapixeli, ce ar fi capabila de a inrnegistra imagini de cea mai inalta calitate de 12 MP, iar camera s-ar descurca bine si pe intuneric sau lumina slaba, urmand sa produca fotografii de noapte mai bune. Camera frontala este de 25 MP si ar veni cu functia de selfie-uri de grup. Modelul este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 675, iar bateria telefonului ar urma sa fie de 3600 mAh. Iar in ceea ce priveste memoria interna, putem sa presupunem ca noul model urmeaza sa aiba 4 GB sau de 6 GB memorie RAM, iar spatiul de stocare s-ar situa intre 64 GB si 128 GB. Din nou, nu sunt informatii oficiale, ci doar presupuneri.

Moto Z4 este modelul flaghship pe care Motorola il pregateste pentru piata de telefoane mobile, insa ar fi bine sa nu te astepti la specificatii la fel de bune precum cele ale lui  Samsung S10 Plus sau ca Huawei P30 Pro, avand in vedere diferenta intre tehnologiile Motorola si cele ale Samsung si Huawei. Cu toate acestea, se pare ca noul model urmeaza sa vina cu acea funcționalitate unica adusa de modulele Moto si nici pretul nu este la fel de mare, ceea ce reprezinta un usor avantaj. Moto Z3 a avut un pret de lansare de 480 de dolari si este de asteptat ca Moto Z4 sa se situeze tot in jurul acestei sume. Moto Z4 pare a fi o imbunatatire suficient de mare in comparatie cu Moto Z3, cel putin din punct de vedere al specificatiilor, sa te convinga sa-l cumperi, insa mai sunt si alte produse la acest prtț care ar putea fi tentante, precum Google Pixel 3a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *